Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Kezelések

INTUITÍV SZELLEMI TERÁPIA

Az életben minden folyamatot egy információ indít el. Nincs ez máshogy az emberi szervezetben sem.

Vegyünk egy egyszerű példát: 

Meghallod azt a szót, hogy vizsga… izgalom fog el… majd rövid időn belül testi tüneteid is lesznek.

Az információ a vizsga szó volt, amely egy érzést indított el, és ez az érzés a testben egy olyan biokémiai folyamatot eredményezett, aminek következtében pl. felgyorsult a bélműködés.

A szervezetünkben fellépő összes tünetet, legyen akár fizikai ( fájdalom, kiütés, láz vagy egyéb ) vagy mentális ( idegesség, pánik, depresszió ) egy ilyen információs folyamat előz meg. Életünk során információk milliárdjai érnek bennünket, és  pozitív,  vagy  negatív módon befolyásolják egészségünket. De az első információ, a fogantatás pillanatában hordozza a számodra tökéletes egészség információját. Ezt az állapotot hozza létre a kezelő az intuitív szellemi  kezelés során, ezzel indul be a szervezet öngyógyító mechanizmusa és így tapasztalhatjuk meg számos esetben igen hamar a fizikai és mentális gyógyulást.

Az első, ún. báziskezelés során ezt az információt juttatjuk be a szervezetbe a test különböző pontjainak érintésével. A kezelés érinti a keringési, emésztési és idegrendszert, mely után a tünetek 60-70%-a megszűnik. A kezelés teljesen fájdalommentes és kb. 1 órát vesz igénybe.

 

GERINCFELÉPÍTÉS

 

Kiknek van szükségük a szellemi gerincfelépítésre?

- mindazoknak, akiknek valamilyen mozgásszervi problémájuk van: gerincsérv, isiász, hát,- derék-, nyak,- váll,- térd,- láb,- karfájdalmak, izom,- ízületi problémák, teniszkönyök…

- mindazoknak, akiknek az alábbi problémáik vannak: egyensúlyzavarok, fülzúgás, hallásproblémák, sportsérülések, balesetek, fejfájás, migrén, depresszió, alvászavarok, félelmek, tanulási nehézségek, fejlődési rendellenességek, szívritmuszavar, magas vérnyomás, légzési problémák, asztma, érzelmi sérülések

- mindazoknak, akik meg akarják találni valódi küldetésüket, a saját útjukat akarják járni.

- gyerekeknek, egészségeseknek megelőzés céljából

 

A szellemi gerincállítás „mellékhatásai”:

- a lábhosszúság kiegyenlítődik, a medence és a csigolyák helyükre kerülnek

- szabadság,-boldogság,- felszabadultság érzet

- régi terhek elengedése

-könnyebb, fájdalommentes mozgás

- pozitív életszemlélet

-kiegyensúlyozottság

-harmónia az élet minden területén

A szellemi gerincállítás nem csontkovácsolás, nem masszázs, nincs fájdalmas beavatkozás. A természetes rend az ősi teremtési erővel pillanatok alatt megvalósul. Ideális esetben csak egyszer kell a kezelést elvégezni, ami kb. 1 órát vesz igénybe. Ezután 3-4 hét múlva stabilizáló céllal célszerű még egy utókezelést alkalmazni.